Valaistus- ja valonohjausesitteet

Tervetuloa tutustumaan uusimpiin
esitteisiin ja luetteloihin!

Voit valita haluamasi esitteet ja ladata ne itsellesi PDF-muodossa. Antoisia lukuhetkiä esitteiden parissa!
Voit myös ottaa yhteyttä asiantuntevaan myyntitiimiimme. Myynnin yhteystiedot löytyvät täältä >>

Valaistusesite-Aluevalaistus-Lanzini-200x286px

Aluevalaistus – Lanzini

Urheilu- ja aluevalaistuksen saneeraaminen nykyaikaiseen LED-valaistukseen tuottaa käyttäjälle monia hyötyjä. Hyvin suunniteltu ja toteutettu urheilu- ja aluevalaistus lisää käyttäjien turvallisuutta, tuottaa huoltovapautta sekä kustannus- ja energiasäästöjä. Tutustu italialaisen Lanzinin valaisinvalikoimaan.

30.9.2022


Aluevalaistus – Lanzini >>
Galaxy Profiles_EN_2024_kansi

GALAXY Profiles LED -asennusprofiilit 2024

LED -asennusprofiilit kaikille LED -nauhoille. Galaxy Profiles valikoima kattaa pinta-asennettavat, upotettavat ja erikoisprofiilit. Profiileista on myös mahdollista rakentaa riippuvalaisimia omien mittojen mukaan. Käyttökohteina mm. hotellit, julkiset tilat, soveltuu hyvin myös yksityiseen käyttöön.

13.3.2024


GALAXY -profiilit >>
Perusvalikoima 2023-kansi-1

Perusvalikoimaesite

Hedtec perusvalikoimaesitteestä löytyy valikoima valaisimia, tunnistimia, asennusprofiileja, LED-nauhoja sekä ohjauslaitteet tunnetuilta eurooppalaisilta brändeiltä Steinel, Illuxtron, Roblight, SLC ja Galaxy Profiles.

 

1.11.2023


Perusvalikoimaesite >>
Valaistusesite-BEGA-Indoor-Luminaires-200x286px

Bega Indoor luminaires

Bega-luettelossa esitellään lukuisia kokonaan uusia tuoteperheitä ja lisäyksiä aiempiin tuoteperheisiin. Myös luettelon formaatti on uudistunut. Tuoteperheet esitellään referenssikuvin ja niiden lisäksi luettelossa on tärkeimmät tekniset tiedot. Sivuilla on koodi, jolla Began nettisivuilta löytää kyseisen sarjan tarkemmat tekniset tiedot ja tuotenumerot.

 

13.10.2022


Bega - Indoor Luminaires >>
Bega-Outdoor-Luminaire_2023-valaistusesite-pikkukuva-Hubspot-200x286px

Bega Outdoor luminaires

Bega-luettelo tarjoaa täydellisen yleiskatsauksen kaikista Began ulkovalaisimista – mukaan lukien BOOM Collection. Yli 400 uutta tuotetta täydentää Bega-ulkoalueiden valaistusratkaisuja. Luettelo sisältää tietoa valaisimien rakenteellisista ja suunnitteluun liittyvistä ominaisuuksista, sovelluksista ja teknisistä tiedoista.

 

20.2.2024


Bega - Outdoor Luminaires >>
Bega Product Review 2023

Bega Product Review 2023

Bega Product Review tarjoaa täydellisen yleiskatsauksen kaikista Bega-tuotteista ulko- ja sisätiloihin sekä nopeasti haettavat tiedot kaikista uusista tuotteista ja tärkeimmistä tiedoista. 

20.2.2024


Bega - Product Review >>
Bega_betonijalustasovittimet_valaistusesite-pikkukuva-Hubspot-200x286px

Bega pollarivalaisimien lisätarvikkeet

Began pollarivalaisimille tarkoitetut sovitteet, joiden avulla Began pollarivalaisimet voidaan asentaa suomalaisiin betonijalustoihin. Näiden kanssa asennuksesta tulee tukeva ja olosuhteita kestävä.

 

31.5.2024


Bega -lisätarvikkeet >>
Valaistusesite-Steinel-Sensor-Guide-2022-200x286px

Steinel Sensor Guide

Sensor Guide esittelee Steinelin käyttämät tunnistintekniikat, joiden avulla rakennusten erilaisten tilojen tunnistintekniset haasteet ovat ratkaistavissa luotettavasti ja kustannustehokkaasti. Tunnistinteknisiä ratkaisuja lähestytään tilakohtaisesti, mikä helpottaa ratkaisun löytämistä projektiin.

30.9.2022


Steinel Sensor Guide >>
Valaistusesite-Steinel-sensors-lights-catalogue-2023-200x286px

Steinel Professional Lite 2023

Sensors and Lights -esite esittelee Steinelin käyttämät tunnistimet ja valaisimet, joiden avulla rakennusten erilaisten tilojen tunnistintekniset haasteet ja valaistus on ratkaistavissa luotettavasti ja kustannustehokkaasti.

14.12.2023


Steinel Sensors & Lights >>
The_Light_Group_No_7_valaistusesite-pikkukuva-Hubspot-200x286px

SLC valaisinesite 2024

SLC Lighting NO.7 esittelee laajan valikoiman korkealaatuisia tuotteita hotelli-, toimisto-, ja julkiseen käyttöön. LED -nauhat sekä sisä-, että ulkokäyttöön ja laaja valikoima asentajaystävällisiä valaisimia, suunniteltuna sähkömiehiltä sähkömiehille.

21.3.2024


SLC tuoteluettelo >>
The_Light_Group_Switch_Now_EN_valaistusesite-pikkukuva-Hubspot-200x286px

The Light Group SWITCH NOW

SWITCH NOW -esitteestä löytyy vaihtoehtoja energiaremontin toteuttamiseen.  Vanhojen upotettavien pienoisloisteputkien vaihtosaneeraukseen, pitkien loisteputkien korvaamiseen ,kuin myös uutuuksia LED -valaisimien valikoimaan. Käyttökohteina esim. logistiikka-, ja urheiluhallit, navetat, autopesulat ja toimistot/julkiset tilat.

21.3.2024


TLG solutions catalogue >>
Gradus_LED Lighting Systems_kansikuva

Gradus 2024

LED LIGHTING SYSTEMS -esitteestä löytyy LED -nauha ja -valaisinratkaisuja esim. elokuvateattereiden mm. LED -rivinumerovalot ja porrasvalaistus. Käyttökohteina lisäksi esimerkiksi auditoriot, kasinot ja risteilyalukset.

 

 

21.3.2024


Gradus LED Lighting systems >>