Valaistus- ja valonohjausesitteet

Tervetuloa tutustumaan uusimpiin
esitteisiin ja luetteloihin!

Voit valita haluamasi esitteet ja ladata ne itsellesi PDF-muodossa. Antoisia lukuhetkiä esitteiden parissa!
Voit myös ottaa yhteyttä asiantuntevaan myyntitiimiimme. Myynnin yhteystiedot löytyvät täältä >>

Valaistusesite-Aluevalaistus-Lanzini-200x286px

Aluevalaistus – Lanzini

Urheilu- ja aluevalaistuksen saneeraaminen nykyaikaiseen LED-valaistukseen tuottaa käyttäjälle monia hyötyjä. Hyvin suunniteltu ja toteutettu urheilu- ja aluevalaistus lisää käyttäjien turvallisuutta, tuottaa huoltovapautta sekä kustannus- ja energiasäästöjä. Tutustu italialaisen Lanzinin valaisinvalikoimaan.

30.9.2022


Aluevalaistus – Lanzini >>
Valaistusesite-Nauhat-ja-Profiilit-200x286px

Nauhat ja profiilit

Esitteestä löytyy tietoa SLC ja Galaxy Profiles asennusprofiileista, LED-nauhoista ja tarvikkeista. Lisäksi esitteessä on vinkkejä profiilin ja LED-nauhan valintaan.30.9.2022


Nauhat ja profiilit >>
Perusvalikoima 2023-kansi-1

Perusvalikoimaesite

Hedtec perusvalikoimaesitteestä löytyy valikoima valaisimia, tunnistimia, asennusprofiileja, LED-nauhoja sekä ohjauslaitteet tunnetuilta eurooppalaisilta brändeiltä Steinel, Illuxtron, Roblight, SLC ja Galaxy Profiles.

 

1.11.2023


Perusvalikoimaesite >>
Valaistusesite-BEGA-Indoor-Luminaires-200x286px

Indoor luminaires

Bega-luettelossa esitellään lukuisia kokonaan uusia tuoteperheitä ja lisäyksiä aiempiin tuoteperheisiin. Myös luettelon formaatti on uudistunut. Tuoteperheet esitellään referenssikuvin ja niiden lisäksi luettelossa on tärkeimmät tekniset tiedot. Sivuilla on koodi, jolla Began nettisivuilta löytää kyseisen sarjan tarkemmat tekniset tiedot ja tuotenumerot.

 

13.10.2022


Bega - Indoor Luminaires >>
Bega-Outdoor-Luminaire_2023-valaistusesite-pikkukuva-Hubspot-200x286px

Outdoor luminaires

Bega-luettelo tarjoaa täydellisen yleiskatsauksen kaikista Began ulkovalaisimista – mukaan lukien BOOM Collection. Yli 400 uutta tuotetta täydentää Bega-ulkoalueiden valaistusratkaisuja. Luettelo sisältää tietoa valaisimien rakenteellisista ja suunnitteluun liittyvistä ominaisuuksista, sovelluksista ja teknisistä tiedoista.

 

20.2.2024


Bega - Outdoor Luminaires >>
Bega Product Review 2023

Product Review 2023

Bega Product Review tarjoaa täydellisen yleiskatsauksen kaikista Bega-tuotteista ulko- ja sisätiloihin sekä nopeasti haettavat tiedot kaikista uusista tuotteista ja tärkeimmistä tiedoista. 

20.2.2024


Bega - Product Review >>
Valaistusesite-Steinel-Sensor-Guide-2022-200x286px

Steinel Sensor Guide

Sensor Guide esittelee Steinelin käyttämät tunnistintekniikat, joiden avulla rakennusten erilaisten tilojen tunnistintekniset haasteet ovat ratkaistavissa luotettavasti ja kustannustehokkaasti. Tunnistinteknisiä ratkaisuja lähestytään tilakohtaisesti, mikä helpottaa ratkaisun löytämistä projektiin.

 

 

30.9.2022


Steinel Sensor Guide >>
Valaistusesite-Steinel-sensors-lights-catalogue-2023-200x286px

Steinel Professional Lite 2023

Sensors and Lights -esite esittelee Steinelin käyttämät tunnistimet ja valaisimet, joiden avulla rakennusten erilaisten tilojen tunnistintekniset haasteet ja valaistus on ratkaistavissa luotettavasti ja kustannustehokkaasti.14.12.2023


Steinel Sensors & Lights >>